Kuka olen?

Nimeni on Ludmila ja tämä on uusi luonnonkosmetiikan yhteisö. Tekojani ja valintojani ohjaa pyrkimys hyvinvointiin. Luonnonkosmetiikka ja puhtaat raaka-aineet saavat minut voimaan hyvin. Siksi haluan kertoa mielenkiintoisesta kehon ja kemikaalien maailmasta!

Olen 42 vuotias kahden lapsen äiti ja kotoisin Karjalasta, Laatokan rannalta. Olen viettänyt lapsuuteni luonnon ympäröimänä ja koen sen edelleen tärkeäksi osaksi elämääni.

Kauneuden kaava

40-vuotiaana sydämeni halusi muutosta. Tähän vaikutti myös syvä kokemus menetyksestä ja elämän rajallisuudesta. Elämme vain kerran! Vastasin sydämeni huutoon, jätin työni ja lähdin opiskelemaan Pietariin luonnonkosmetiikkaa ammattilaisten oppiin. Palasin takaisin juurilleni ja lähestyin muutosta luonnonmukaisuuden kautta.

Löysin luonnonkosmetiikan kautta omat arvoni, jotka ovat minulle tärkeitä ja joita haluan vaalia lopun elämäni: luonnonmukaisuus ja terveys sekä itsensä kunnioittaminen ja hyväksyminen.

Nyt olen valmis jakamaan osaamiseni teille! Haluan jakaa tietoa ja keskustella luonnonkosmetiikasta sekä terveellisestä ravinnosta ja liikunnasta.

Luonnonkosmetiikka pitää kehon puhtaana ja hehkuvana. Itse tekemisen ja onnistumisen ilo taas pitävät stressitason alhaalla. Itse tehtynä luonnonkosmetiikka on edullista, luontoa säästävää sekä mieltä virkistävää tekemistä.

Tervetuloa yhteisöön!