Miselliveden käyttö

Esittelen teille nyt yhden loistavan miedon ja hellävaraisen puhdistustuotteen, jota on saatavilla melkein mistä tahansa kaupasta. Teemme siihen vain pienen muutoksen!

Misellivesi sisältää pinta-aktiivi aineita, mutta niitä on todella vähän. Ne eivät ehdi vaikuttaa ihoon pahasti, jos aine pestään pois. Siksi suosittelen misellivettä kasvojen jokapäiväiseen puhdistukseen!

Misellivesi neuvotaan jättäämään kasvoille käytön jälkeen, mutta suosittelen ehdottomasti pesemään sen pois, jotta pinta-aktiiviset aineet eivät jää vaikuttamaan.

VAIHTOEHTO I
Videolla näette miten misellivedestä muodostuu vaahto, tämä kertoo että tuote todella sisältää tarpeellisia pinta-aktiivisia aineita.

Misellivedestä voi valmistaa vielä pehmeämmän ja hellävaraisemman kotikonstein!

Laita misellivesi vaahdottavaan saippuapulloon. Vaahto sisältää ilmaa, mikä antaa meille huomattavasti kevyemmän, hellävaraisemman ja hienomman kasvopesun.

VAIHTOEHTO II
Toisessa vaihtoehdossa miselliveteen lisätään öljyä. Voit tehdä myös tämän vaahdottavaan pulloon tai lisätä öljyn suoraan miselliveden omaan pulloon. Suosittelen öljyjä, jotka sisältävät kertotyydyttämättömiä ja monityydyttämättömiä rasvahappoja (esim. viinirypälesiemenöljy tai aprikoosinkiviöljy.)

Öljymisellivesi sopii loistavasti kuivalle ja herkälle iholle ja on loistava tuote meikin puhdistuksen. Yleensä kaikki meikkivoiteet, bb-kreemit ja muut meikkituotteet sisältävät öljymäisiä aineosesosia. Eli jos haluamme puhdistaa meikin kokonaan, tarvitsemme myös öljyjä ja pinta-aktiivisia aineita, jotka poistavat rasvaa.